sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Viikko 12

Olemme saaneet nauttia kevättalven kauneimmasta viikonlopusta- ihanaa, kun aurinko paistoi oikein täydeltä terältä! Enää ei ole pitkästi kevääseen - tällä viikolla onkin kevätpäiväntasaus! Muistathan, mitä se merkitsee?

Tällä viikolla jatkamme lukukisaa - tosi mukavia kirja- arvosteluja olettekin tänne kirjoittaneet.

Tällä viikolla äidinkielessä tärkein juttu tuon lukukisan lisäksi on Biologian projektin kirjoittaminen loppuun. Käytämme myös äidinkielen tunteja kirjojen kieliasun parantelemiseen ja tietotekstin kirjoittamiseen. Keskiviikkona opiskelemme myös median myrskyjä ja teemme kynäkulkurin tehtäviä.

Matematiikassa opiskelemme vielä murtolukuja ja kertaamme niiden laskutoimituksia. Opiskelemme myös päättelyä ja pelaamme murtolukupelejä. Kuinka monta tuntia aiot harjoitella kokeisiin? Koe on perjantaina.

Biologiassa opiskelemme vielä ihmisen biologiaa, aisteja ja ihmisen lisääntymistä. Tarkoitus olisi saada kirja tällä viikolla valmiiksi, joten kannattaa käyttää kaikki mahdollinen aika sen asian opettelemiseen.

Fykessä loput ryhmät esittelevät liike- ja voimavideonsa.

Kuviksessa jatkamme Ihminen- teeman käsittelyä. Tällä viikolla kuvikset ovat vielä torstaina, seuraavalla viikolla lukkari vaihtuu.

Uskonnossa ryhmät kertovat Jaakon elämäntarinaa. On mielenkiintoista kuulla, kuinka eri suuntiin Jaakon elämä voi lähteä kulkemaan. aiheena oli siis Jaakko 15- vuotiaana, Jaakko 30- vuotiaana, Jaakko 50- vuotiaana ja Jaakon elämän jälkeen...

Historiassa opiskelemme yhä Rooman hallintoa.nyt saamme myös kuulla esityksiä aikaisemmista kappaleista.

Tällä viikolla jatkuvat vanhempainvartit.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti