sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Viikko 14

Hei kaikille!

Oikein mukavaa ja iloista viikkoa 14 kaikille!

Tällä viikolla maaliskuu loppuu ja aloitamme huhtikuun. Toivotaan, että kaikki ovat siirtäneet kellonsa kesäaikaan. Enää kolme viikkoa pääsiäiseen!

Ohessa uusi lukujärjestys. Eli meillä on kuvista tiistaina. Muistakaapa ottaa jotakin suojavaatetta tiistaiksi, koska teemme taas kipsitöitä.

Torstaina meillä on biologiaa ja historiaa.

Äidinkielen tunneilla teemme tietotekstiä eri maista ja kaupungeista, eli asemakortteja Eurooppapeliin. Samoin arvioimmme yltin ihmisprojektit, sekä itse- että pariarviointina.

 

Matematiikassa opimme laskemaan prosentteja käyttäen hyväksi yhtä prosenttia sekä kertaamme ja pelaamme erilaisia prosenttilaskuja. Loppuviikosta pidämme jopa prosenttitestin perjantaina.

Hostoriassa teemme pienen yhteisen iMovieprojektin viime viikolla alkamistamme jutuista. Nyt täytyy etsiä hyviä kuvia, jotka liittyvät aiheisiin. Muista, että kuvan voi myös piirtää tai ottaa kuvan historiankirjan sivultq.

Yltissä jatkamme Euroopqn maiden opiskelua. Ja muistathan, että maantietoa opiskelemalla saat ansaittua vihreitä vaunukortteja!

Uskonnossa aiheenamme ovat protestanttiset kirkot. Mitäköhän ne mahtavat tarkoittaa?

Fykessä opiskelemme vielä kirkavoimaa ja testailemme poikien mäkihyppytelineitä.

Aina, kun oppituntien jälkeen jää aikaa, pelaamme vähintään yhden kierroksen Eurooppapeliä.
Keväinen tervehdys Tallinnasta!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti