maanantai 21. huhtikuuta 2014

Viikko 17, pääsiäisen jälkeen..

Aurinko on oikeasti tanssinut ja kevät ihanainen on tullut luoksemme pääsiäisloman aikana! Nyt onkin vielä kuuden viikon reipas spurtti ennen kesää! Enää seitsemän päivää tätä huhtikuuta ja sitten on taas neljän päivän loma! Nyt taitaa olla pelkona, että vieraannumme koulutyöstä, kun vapaapäiviä on niin paljon.
Minä en muista, että koskaan elämässäni tähän aikaan huhtikuuta olisi ollut näin keväistä-nauttikaamme siis! Tänään meillä on ihana Sibeliuksen konsertti. Tänään saamme tutustua Suomen kuuluisimman säveltäjän musiikkiin ihan livenä tai elmuna! Muistammehan, miten konsertissa käyttäydytään?

Jean Sibelius (1865 - 1957)


Tällä viikolla meillä on aika paljon urakoita! Sillä aikaa, kun pojat alkavat harjoitella äitienpäivärunon lausuntaa, tyttöjen pitäisi alkaa ottaa selville, miten "Onnellista äitienpäivää" sanotaan mahdollisimman monella eri kielellä! Äidinkielessä suunnittelemme myös mainoksia seuraavan viikon keskiviikon myyjäisiä varten!

Tiesitkö, että keskiarvo on matematiikan termi, joka on hyvin tärkeä tilastotieteessä? Tällä viikolla opimme myös, mitä tarkoittaa muutama muu tilastotieteen termi, kuten tyyppiarvo, vaihteluväli ja mediaani! Keskiviikkona opiskelemme jo vähän myös todennäköisyyslaskentaa. Matematiikan koe prosenteista ja näistä diagrammeista ja tilastotieteen jutuista on ensi viikon tiistaina.

Historiassa opiskelemme Pompeijia. Toivottavasti kaikki ovat lukeneet kappaleen pääsiäislomalla! Varmaan olemme myös edenneet lukusuunnitelman mukaan!

Yltissä jatkamme vielä Euroopan opiskelua ja matkaesitteiden tekoa. Pohdimme yhdessä myös Eurooppa-jakson arviointia.

Uskonnossa opiskelemme kirkkomusiikin helmiä. Mitähän mahtavat tarkoittaa Passio, Oratorio ja koraali?

Kuviksessa teemme mainoskuvia :) myyjäisiä varten.

Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti