sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Viikko 18

Mukavan viikonlopun jälkeen aloitamme reippaan opiskelun! Meillä kukki aiemminmainitun jouluruusun lisäksi sinivuokko ja keltaiset krookukset, ja monen monta vihreää yrittäjää punkee maasta kohti valoa!

Linnuilla tuntuu olevan aivan hurjasti asiaa, varsinkin aamuisin. Olen jo tavannut kiurun, peipon ja västäräkin, sekä kuovin ja töyhtöhyypän. Mitäs lintuja sinä olet tavannut?

Tänään maanantaina minä olen ylänorssin puolella esittelemässä hienoa tammikuista virtausprojektiamme Minnan kanssa. Sijaisena on Sirkku, muistakaapa olla Sirkulle aivan mahtavana apuna!

Tällä viikolla erikoista on se, että koulua on vain kolme päivää, ja sitten jäämme taas vappulomalle.

Sitä ennen pidämme huomenna matematiikan kokeen, eikös ole mukavaa päästä taas näyttämään, mitä osaa. Aiheena ovat prosenttilaskut, tilastot ja todennäköisyys. varmistakaahan jokainen, että ymmärrätte, mitä tarkoittaa yksi prosentti, 50% ja sata prosenttia. Ainakin oppikirjan kellertävät määritelmälaatikot täytyy opetella. Lisäksi saamme harjoitella talousmatematiikkaa käytännössä keskiviikkona :)

Historiassa opiskelemme antiikin loppua.

Äidinkielessä keskitymme jo tulevan koitoksemme eli äitienpäiväjuhlan valmisteluun ruusuin, runoin ja eri kielisin tervehdyksin!

Keskiviikon pääasiallisen ohjelman muodostaa myyjäisiin valmistautuminen, itse myyjäiset sekä myyjäisten siivoaminen ja voiton laskeminen. Nyt näytämme, mihin me viidesluokkalaiset pystymme talkoohengessä yhteisen hyvän eteen ponnistelemaan! Toivottavasti myyjäiset onnistuvat. Huomenna suunnittelemme työnjakoa ja myyntivuoroja.

Onneksi tällä viikolla ehdimme luitenkin opiskella vielä FYKEÄ, missä opimme painopisteestä, sekä Uskontoa, jossa meillä on aiheenamme kirkkomusiikki.

Ja toivottavasti näemme keskiviikkona koulussamme oikein ihania vappuasuja! Hyvää työviikkoa kaikille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti