sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Viikko 19

Hyvää toukokuuta, linnunlaulua, auringonvaloa, kevätsateita, keväisiä pihaleikkejä ja retkiä kaikille!

Tällä viikolla meillä on suuri vastuu järjestää äitienpäiväjuhla Kirppa- solun äideille ja koko koulullemme! Teemme yhdessä siitä ikimuistoisen juhlan!

 

Meillä onkin kovat harjoittelut joka päivä! Tällä viikolla pidämme harjoituksia myös välituntisin, mutta sitten seuraavilla viikoilla yritämme olla mahdollisimman paljon pihalla!

 

Ohessa näemme tämän viikon ohjelman. Eli myös B- ryhmä tulee torstaina klo 9.30 ja A- ryhmä tulee tietenkin juhlaan perjantaina klo 8.30. Tunnit korvautuvat seuraavalla viikolla. Koko Kirpan yhteisiä harjoituksia on keskiviikkona ja torstaina.

Äidinkielessä meillä on tiistaina sanelut, muu aika menee äitienpäivärunojen ja - tervehdysten valmisteluun ja harjoitteluun.

Biologiassa jokainen huolehtii, että on saanut arvioinnit jokaisesta osiostaan ja lähettää sitten valmiin työn showbien kautta. Tätä appia harjoittelemme kutosluokkaa varten tiistain biologian tunnilla. Nopeimmille jää aikaa Euroopan maantiedon opiskeluun ja eri valtioiden ja - pääkaupunkien opiskeluun Euroopan kartalla.

Historiassa opiskelemme asioita, jotka johtivat Rooman imperiumin tuhoon ja antiikin ajan loppumiseen. Tämä on viimeinen kokeeseen tuleva asia.

Matikassa opiskelemme vielä hiukan todennäköisyyttä ja Eurooppa- päivän kunniaksi teemme vähän Eurooppa- tilastoja ja Eurooppamatikkaa. ( Osa tekee vasta tiistaina matikan kokeen!)

Perjantaina meillä on äitienpäiväjuhlan jälkeen mukava liikuntapäivä, joten ota liikuntavaatteet mukaasi juhlavaatteiden lisäksi!

Mukavaa viikkoa 19 kaikille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti