sunnuntai 11. toukokuuta 2014

VIIKKO 20

Hei kaikille ja kiitokset upeista esityksistä äitienpäiväjuhlassa! Myös liikuntatapahtumassa oli ilo seurata luokkamme reipasta urheiluhenkeä! Toivottavasti kaikilla oli ihana äitienpäiväjuhla.

Nyt alkaa viimeiset viikot, ja on aika luoda katsaus taaksepäin! On monenlaisen arvioinnin aika.

Äidinkielessä teemme seuraavien viikkojen aikana jokainen pienen tutkimusraportin matikassa tekemiemme pienten tutkimusten tulosten pohjalta ja kokoemme ne pieneksi tutkimusraportiksemme vitosluokasta. Kirjoitamme arviointeja sekä teemme erilaisia pieniä testejä opituista asioista. Nyt myös kannattaa lukea kirjoja, koska pian laskemme tänä keväänä luettujen kirjojen sivut ja katsomme, kuka on lukenut eniten koko kevään aikana. Jokainen tekee myös pienen esityksen jostakin Euroopan maasta.

Matematiikassakin alkaa kertausjakso, ja pidämmekin tällä viikolla tiistaina ja perjantaina tukiopetusta matematiikasta. Kaikki eivät olleet oppineet vielä prosentteja, joten harjoittelemme niitä vielä!

Historiassa meillä on koe tiistaina. Arviointi koostuu tietokilpailusta ja omista kirjoitelmista. Saattaa olla, että osa kokeesta tehdään vasta keskiviikkona.

Biologiassa meille tehdään ennakkokysely seuraavan viikon dinosaurusnäyttelyyn liittyen. Jos aikaa jää, teemme siis sitä matkaesitettä jostakin Euroopan maasta.

Uskonnossa, kuviksessa ja Fykessä teemme kaikissa pienen oppimisportfolion ja oman arvioinnin oppimistamme asioista. Fykestä pidämme vielä pienen kokeen ensi viikolla.

 

Viime viikolla tehdyt ylimääräiset harjoittelutunnit korvautuvat tiistaina ja torstaina.

Välitunneilla lähdemme mukaan koulumme maraton- kisaan. Kaikki halukkaat saavat osallistua ilmaiseksi! Kun juokset koulun kentän ympäri, saat rastin. Tavoitteena on saada tämän kevään aikana maraton täyteen, tai saakohan kukaan edes puolimaratonia???

Jokohan viikon päästä näyttää tältä:

?

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti