sunnuntai 8. syyskuuta 2013

VIIKKO 37

Hei kaikki!
Syyskuun ensimmäinen viikko on mennyt, ja nyt on vuorossa se viikko, jolloin lähdemme opintoretkelle Kierikkikeskukseen Yli-Iihin.  Koska olemme opintoretkellä, koko koulupäivä on oppimista ja opiskelua, vaikkakin eri paikassa kuin tavallisesti. Tämän viikon tärkein oppimistehtävämme onkin sitten raportoida kaikesta Kierikissä oppimastamme.

ÄIDINKIELESSÄ opiskelemme kulkurista sivut 28-29 eli netikettiä. Lisäksi teemme kirjoitelman tai raportin Kierikin retkestä. Tietenkin tällä viikolla kaikilla liikenevillä ajoilla meillä on lukupiirikirjan lukemista
MATIKASSA opiskellaan vielä epäyhtälöitä jalaajennamme vähän lukualuetta, sekä kertaamme, sillä perjantaina on matikan KOE.
HISTORIASSA opiskelemme Elämää kivikauden Suomessa, ja pääsemme siis tutustumaan kivikauden asutuksen mukaiseen kylään.
KUVAAMATAIDOSSA meillä on taidekuvan tarkastelua, ja tutustumme erääseen grafiikan lajiin, nimittäin MONOTYPIAAN.
FYKE:ssä tutkimme, mihin eri maalajeja käytetään.
BIOLOGIASSA AIHEENA ON YHTEYTTÄMINEN JA RAVINTOKETJU

Viime viikosta kuului sellaisia terveisiä, että läksyjen ja tehtävien tekemättäjättämisiä oli ennätysmäärä!
Nyt alkuviikosta ne, joilla viimeviikon tehtäviä on tekemättä, tuovat läksyt nähtäväksi maanantaina klo 14.30 tai tiistaina Kierikkiretken jälkeen. Jos oppilas on poissa oppitunnilta, niin hän itse ottaa vastuun siitä, että myös hän itse oppii ne tunnilla opetetut asiat. Myös ne oppilaat, joilla on jäänyt väliin tehtäviä poissaolojen tai muiden syiden takia, täytyy itse huolehtia, että tulee joko tukliopetukseen ne tekemään tai tekee ne itsenäisesti koulun jälkeen.
Jos kotiläksyt ovat tekemättä, ne jäädään aina tekemään koulun jälkeen. Sama asia on, jos opiskeluvälineet ovat jääneet kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti