sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Terveisiä syyslomalta!

Toivottavasti kaikilla on. Ollut ihana ja virkistävä syysloma! Minä tuon terveisiä lämpöisestä Prahasta, joka taitaa olla kaunein tähänastisista näkemistäni kaupungeista. Tämä kuva taas on kotoisilta Oulunsalon pelloilta, missä viimeiset joutsenparvet suunnittelevat syksyistä muuttomatkaansa. Kuvan on ottanut Suvi Helanen. Tällä viikolla luokkaamme tulevat uudet harjoittelijat Tiina jaOssi. Heidän kanssaan opiskelemme seuraavat kahdeksan viikkoa, jouluun asti!

Tämän viikon 44 tavoitteita:

Äidinkielessä meillä jäi oppimatta tärkeät asiat erilaisista lauseista ja virkkeistä ja pidämmekin oikein tehokuurin niiden oppimiseksi. Kirjoitammekin luokkablogiin jokainen vähintään viisi virkettä, joista löytyy erilaisia pää- ja sivulauseita. Kolmen viikon ajan keskiviikon äidinkielen tunneilla jakaannumme ryhmiin, joissa opiskellaan novelleja, runoja ja diplomikirjoja. Perjantaina aloitamme myös opiskella näytelmää eli draamaa.

Matikankoe kertoi, että myös pinta- ala- asioita täytyy kerrata vielä. Aloitamme kuitenkin samalla matematiikassa geometrian :)

Biologiassa alkaa maantieto, jossa tutustumme karttaan ja kartanlukutehtäviin.

Historiassa jatkamme Egyptin korkeakulttuureihin tutustumista.

Kuviksessa aiheenamme on eläinaiheiset origamit. Mitäköhän nekin oikein ovat?

Olen tiistain ja keskiviikon omalla koulullamme pidettävässä ITEC- seminaarissa. Sijaisena on tuttu Maija Kallio.Torstaina tällä viikolla B- ryhmällä ei ole teknologiakasvatusta, koska silloin on koulumme pelastautumissuunnitelman päivitys opettajille. Oikein mukavaa, ahkeraa ja iloista työviikkoa kaikille! Kerron vielä, että viikko 45 on erikoisviikko, koska silloin on opettajankoulutuksen juhlaviikko, ja silloin tulee paljon lukujärjestysmuutoksia. Tiistaipäivänä vietämme "Back to school" päivää, jolloin vanhemmat ovat tervetulleita kouluun!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti