sunnuntai 8. joulukuuta 2013

VIIKKO 50

Joulu lähestyy päivä päivältä. Lunta on melko paljon ja pakkanen on kiristynyt. Erilaisia jouluvaloja on nähtävissä talojen ikkunoissa, myös Rotuaari on saanut oman jouluvalaistuksensa. Lumi ja erilaiset valot luovat mukavaa tunnelmaa ja piristävät pimeyden keskellä. Jos kaikki on kunnossa, joulupukki saapuu luoksemme 15 päivän kuluttua!

Tällä viikolla opiskelemme seuraavia asioita:

 

Äidinkielessä jatketaan lyhytelokuvien tekemistä. Kaikki ryhmät ovat saaneet nyt kuvaukset valmiiksi, joten on aika siirtyä koostamaan valmiit elokuvat. B-ryhmä tekee elokuvansa valmiiksi tiistaina ja a-ryhmä torstaina. On tärkeää, että jokainen ryhmä saa elokuvansa valmiiksi, että voimme katsoa niitä torstain kuvistunneilla! Tiistaina a- ryhmä ja perjantaina b- ryhmä pääsevät kirjastoon, missä jatketaan revontuliteeman käsittelyä.

Historiassa on koe tiistaina!! Koealueena on oppikirjan sivut 56–77, eli Egyptin, Kreetan ja antiikin Kreikan asioita niissä käsitellään.

Matematiikkapäivää vietetään keskiviikkona, jolloin jokaisella on poikkeuksellisesti kolme tuntia matematiikkaa klo 9.25–12.30. Tuulia, Ossi, Ville ja Mari järjestävät erilaisia matikkapajoja koulun tiloissa. Matikkapajojen tarkemmat sisällöt selviävät keskiviikkona. Matikan oppikirjoja ei tarvita!

Biologiassa ja maantiedossa opiskellaan tiistaina Euroopan eläimiä ja keskiviikkona Euroopan maataloutta.

Uskonnossa on koe keskiviikkona!! Koealueena on oppikirjan sivut 28–51. Muista harjoitella myös raamatunpaikkojen etsimistä kirjan johtolanka- tehtävien avulla. Ota uskonnon oppikirja mukaan keskiviikon kokeeseen, sitä ehkä tarvitaan...

Torstain kuvataiteen tunnilla katsomme valmiit lyhytelokuvat. Keskustelemme myös hieman elokuvista. Tämän lisäksi alamme tekemään kuvataiteen portfoliota ipadeilla. Jokainen liittää portfolioon kuvia ja tekstiä omista töistään. Jos aikaa jää, teemme joulukortit kummeille seuraavan viikon kummipikkujouluja varten.

Fykessä on koe perjantaina!!

Tällä viikolla järjestäjänä on Milka.

Jatkamme hyvien tekojen tekemistä ja kirjaamista tällä viikolla. Jos sinulle on tehty jotain hyvää, kirjoita se ylös tänne! (linkki löytyy myös blogin oikeasta ylänurkasta). Tee myös itse hyviä tekoja toisille!

MUKAVAA VIIKKOA KAIKILLE!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti