sunnuntai 12. tammikuuta 2014

VIIKKO 3

"Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi"- näin kuului entinen sanonta. Tänään 13. Tammikuuta on Nuutinpäivä, ja nyt alkavat härkäviikot ja reikäleivät, eli palataan juhlien jälkeen normaaliin arkeen. Meillä on tänä vuonna ollut niin hyvä kuuri, että viemme sen pois vasta iltamyöhällä Nuutinpäivänä.

Äidinkielessä opimme loput nominit, nimittäin numeraalit ja pronominit sekä opiskelemme myös nominien taivutusta. Haluatko oppia tällä viikolla muistamaan niiden nimet, luettelemaan esim. kymmenen numeraalia ja kaikki pronominit tai tunnistamaan numeraalit ja pronominit vai haluaisitko osata vielä taivuttamaan kaikki nominit eri sijamuodoissa? Miten toimit, että oppisit sanaluokat parhaiten?

FYKE: ssä teen padletiin tutkielman omasta planeetasta, sekä otan selvää, miten avaruutta tutkitaan sekä millainen maapallomme on ja miten se kiertää avaruudessa.

Historiassa opiskelemme nyt Kreikan sotivista kaupunkivaltioista ja kansanvallasta. ( Kpl 14)

Meillä on matematiikkaa vasta keskiviikkona ensimmäisen kerran tällä viikolla, koska huomenna meillä on kummitunnit liikennekasvatuksesta. Matikassa opiskellaan tuhannesosia, tilavuuden ja pituuden yksiköitä.

Kuviksessa tehdään talviaiheista maisemamaalausta.

Uskonnossa opitaan, mikä oli alkuseurakunta ja millaista elämä oli alkuseurakunnan aikaan.

Huomista liikennekasvatuskummitunteja lukuunottamatta viikko menee normaalin lukujärjestyksen mukaisesti. Tällä viikolla tarkkaillaan heijastimen- ja kypäränkäyttöä! Tarkistathan, että vaatteissasi ja repussasi on heijastin! Näin voimme näyttää esimerkkiä myös kummeillemme! :)

Muistetaanhan olla kivoja kummeja, ja erikoiskisa laitetaan siitä,

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti