sunnuntai 19. tammikuuta 2014

VIIKKO 4

Päivä se vaan valkenee ja pakkaset paukkuvat! Oikein mukavaa viikkoa kaikille 5A- luokkalaisille.

Tällä viikolla saamme toivottaa neljä uutta harjoittelijaa tervetulleeksi luokkaamme, Tervetuloa siis Anna- Leena, Ville, Suvi ja Marko! Toivon mukaan mellä tulee olemaan oikein antoisat kuusi opiskeluviikkoa edessä!

Tällä viikolla meillä on järjestäjänä Samppa. Erityishuomiota kiinnitämme läksyjen merkitsemiseen ja viikkotavoitteiden huolelliseen pohdintaan. :)

Äidinkielessä opiskelemme nominien taivutusta ja partikkeleita.

Matematiikassa opitaan desimaalien kertolaskua päässä sekä allekkainkertolaskua.

Historian aiheena on viimeinkin kreikan sotivat kaupunkivaltiot sekä demokratia.

Biologiassa aloitamme projektin, jonka pohjalta alamme tutkia ihmisen biologiaa. Projektin nimi on "Virtauksia", ja siinä tutkimme erilaisia. Ilmiöitä, joita voidaan kutsua virtauksiksi. Pohdipa jo valmiiksi huomiseksi, mitkä kaikkia asiat voivat virrata ja millaisia tutkimuskysymyksiä voisimme keksiä virtauksista. Tämän projektin teemme yhdessä 5b:n kanssa.

Fyken aiheena ovat maan, kuun ja auringon keskinäiset liikkeet. Missä ajassa valo kulkee auringosta maahan? Milloin on täysikuu? Missä ajassa kuu kiertää maan ympäri? Miksi meillä on neljä vuodenaikaa? Jne. Jne...

Myös kuviksen aihe liittyy tavallaan virtauksiin. Tai ainakin siihen, millaisena mallina monet virtaukset voidaan esittää...

Uskonnossa aiheena on jumalanpalvelus.

Iloista työviikkoa kaikille!

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti