sunnuntai 9. helmikuuta 2014

VIIKKO 7

Päivän mietelause:

AAMUN AJATUS

Sinulla voi olla tottumuksia, jotka heikentävät sinua.

Muutoksen salaisuus on keskittää kaikki voimasi,

mutta ei vanhan vastustamiseen, vaan uuden rakentamiseen.

-Sokrates

Kiitokset kaikille huikeista tuloksista UNICEF-kävelystä! Ainakin tänä vuonna tuli ennätysmäärä kierroksia luokallemme! ELÄKÖÖN! Päivä oli muutenkin mukava ja iloinen.

Tällä viikolla on paljon mukavaa ja innostavaa tiedossa! Äidinkielessä meillä on kirjoitelma aiheesta uutinen. Mieti jo valmiiksi, mistä uutisesta haluaisit kirjoittaa. Haluatko kirjoittaa kulttuuria, tiedettä, urheilua, politiikkaa, koti- vai ulkomaan uutisia, uutisia omasta elämästäsi vai koko maailmaa koskevia uutisia? Kirjoitelma kirjoitetaan tiistaina! Matematiikasta on tiistaina koe, olethan muistanut harjoitella reippaasti? Meneilläänhän on juuri sumdog-kisa, ja näyttää siltä, että vasta viisi oppilasta on kisassa mukana. Kisa päättyy tänä iltana, joten vielä ehdit! Keskiviikkona meillä alkavat jo mukavat murtoluvut!HISTORIASSAKIN on tällä viikolla keskiviikkona arviointi. Arviointi koostuu itsearvioinnista, pariarvioinnista sekä opettajan laatimasta pareittain tehtävästä kokeesta.

Biologiassa opiskelemme elämän keski- ja uutta aikaa. On kiintoisaa tietää, millaisia tuloksia tiedemiehet ovat saaneet miljoonien vuosien takaisista asioista. Perjantain biologian tunti meneekin "vanhojen" tansseihin.

FYKESSÄ opiskelemme, miten vesiä voidaan puhdistaa.KUVIKSESSA teemme valmiiksi kreikkalaiset naamiomme.

TORSTAINA koulussamme on penkinpainajaiset, eli penkkarit klo 9.30. B-ryhmäläisetkin halusivat tulla silloin kouluun matikantunnille klo 9.30 ja vastaavasti perjantaina klo 9.30.

PERJANTAINA ON TIETENKIN MYÖS YSTÄVÄNPÄIVÄ, MUISTAMMEHAN YSTÄVÄÄ JOKA PÄIVÄ!

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti