sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikko 9

Kukahan on tämä viikon aiheeseen liittyvä henkilö?
Kukahan on tämä viikon aiheeseen liittyvä henkilö?

Nyt alkaa helmikuun viimeinen viikko, viikko 9! Tämän viikon perjantaina juhlimme Kalevalan päivää ja hiihtoloman alkajaisia. Voisiko mitenkään uskoa, että vuoden kylmin kuukausi on pian takana!
Tällä viikolla harjoittelijamme Suvi, Anna, Marko ja Ville pitävät viimeisiä tuntejaan. Harjoittelujakso on sujunut ihmeen nopeasti ja hienosti! Jatketaan samaan tyyliin!
Äidinkielessä syvennymme Kalevalan syövereihin. Jos jollakin on Kalevalasta erilaisia versioita kotona, niin niitä saa ilomielin tuoda kouluun. Tästä linkistä pääset tarkastamaan, onko tekstisi Kalevalamittainen.
Kirjoita Annan antama runoilutehtävä tänne!
Matikassa kertaamme ja opettelemme murtolukuja kunnolla. Aiheena olisi murtoluvun kertomista ja jakamista kokonaisluvuilla.
Historiassa jatkamme Rooman antiikin opiskelua. Mitä kaikkea Roomassa keksittiinkään jo ajanlaskumme alun aikoihin.
Fykessä ihmettelemme ja opimme, mikä saa aikaan liikkeen.
Biologiassa jatkamme Ihminen- projektia ja kirjoitamme kuvitettua kirjaamme. Oletko jo löytänyt paljon kuvia ja tietoja? Tällä viikolla opimme ainakin, mitä kaikkea ihmisessä on, että hän pystyy hengittämään. Entä millaisetkohan elimet vastaavat ihmisruumiin tiedonvälityksestä.
Kuvista on tällä viikolla vain yksi tunti. Silloin teemme olympialaistyöt valmiiksi ja naamiot ripustamme jo ennen sitä seinälle.
Mikähän aihe meillä mahtaakaan olla uskonnossa. Mieti, mikä taitekohta ihmisen elämässä kohtaa seuraavaksi!
Oikein reipasta ja innokasta viikkoa kaikille! Sitten ansaitulle lomalle!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti