sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

VIIKKO 11

Kaikkien aikojen lämpöisin hiihtoloma on ohitse! Itse sain hiihdettyä vain vaivaiset 16 km, koska loppuviikosta ladut olivat veden peitossa. Olin myös loppuviikon sairaana. Onneksi sain luettua monta hyvää romaania, tehtyä pitkiä kävelylenkkejä ja uitua, jopa hyisessä avannossa.
Tällä viikolla saamme kaksi uutta harjoittelijaa, Katin ja Karoliinan. Tervetuloa maailman mahtavimpaan 5a- luokkaan! Toivottavasti teillä on antoisa harjoittelujakso luokassamme.
Tiistaina on lasketteluretki Iso- Syötteelle.  Koululla meidän on oltava klo 7.45 ja kotiinpaluu on klo 18.00. Jokaisella pitää olla matkarahat tilitettynä, ennenkuin astuu bussiin. Kouluunjäävät tulevat kouluun klo 8.30. Heillä pitää olla mukanaan ulkoiluvarusteet, pulpettikirja ja sisäliikuntaan sopivat vaatteet.
Kaikille on infoa huomispäivästä klo 12.30!
Äidinkieli: Tällä viikolla on kaikilla oltava pulpettikirja omassa hyllykössään. Aina luettuamme kirjan, laitamme siitä vinkkauksen muille luokkablogin kirjallisuussivulle. Aloitamme lukukisan, ja kolme toukokuun loppuun mennessä eniten sivuja lukenutta saa pienen palkkion. :) Tämän tunnin lopussa saa käydä hakemassa kirjan, tai sitten voi tuoda kirjan kotoaan tai käydä Kaijonharjun kirjastossa ennen keskiviikkoa. Siis huomio, kaikilla on oltava lukukirja mukanaan keskiviikkona ja joka koulupäivä sen jälkeen!
Matikassa kertaamme murtolukuja, sekä harjoittelemme osan ottamista luvusta.
Fykessä katsomme oppilaiden liikkeestä ja voimasta tekemiä esityksiä ja teemme loppukoonnin tärkeimmistä oppimistamme asioista.
Historiassa aiheena on antiikin Rooman hallinto. Samalla kuuntelemme kahden ryhmän pikku esitykset.
Biologiassa jatkamme ihminen- projektia. Arvioimme myös tähän mennessä kirjoitettuja sivuja sopimiemme arviointikriteerien perusteella.
Uskonnossa kertaamme ja teemme pienen tiivistelmän ihmisen elämän merkkipaaluista, kasteesta, rippikoulusta ja konfirmaatiosta, ehtoollisesta, avioliitosta ja hautauksesta.
Kuviksessa harjoittelemme pikapiirrosta ihmismallista, Croquis- piirustusta. Saattaa olla, että Maija- opettaja tulee vierailemaan uuden vauvansa kanssa.
Millaisia oppimistavoitteita asetat itsellesi viidennen luokan loppukevääksi? Onko joitakin asioita, joiden eteen aiot ponnistella enemmän?
Hyvää kouluviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti