sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Viikko 51

Näin alkaa viimeinen kouluviikko niin teille oppilaille kuin harjoittelijoillekin! Jaksetaanhan vielä tämä viikko työskennellä ahkerasti?

Huomio! Keskiviikkona kaikki 5a-luokkalaiset tulevat kouluun klo 8.30. Silloin 5a: lla on joulumatkustusta. 5b:n joulumatkustus on torstaina klo 12.00.


Viime viikolla juhlimme joulujuhlan merkeissä ja joulujuhlamme olikin todella onnistunut! Hienosti tehty kaikki! Juhlimme perjantaina myös pikkujoulua, jossa saimme herkutella oikein kunnolla.


Kuvahaun tulos haulle christmas



Jouluaattoon on enää vain reilu viikko aikaa! Toivottavasti jaksat olla kiltti aivan loppuun saakka. Tontut tekevät työtä tällä viikolla erityisen ponnekkaasti!




Tällä viikolla:


  • Vietämme Sallan, Aslan ja Tuomaksen viimeistä kouluviikkoa.
  • Urakoimme viimeiset puuttuvat työt valmiiksi ennen loman alkua! URAKAT OVAT QRIDIN TEHTÄVÄLISTASSA. Lue jokainen tehtävä huolella!
  • Tutustumme matematiikassa erikokoisiin kulmiin.
Kuvahaun tulos haulle kulma matematiikka
  • Lopettelemme lukupiiriä ja saamme palautetta kertomuksistamme.
  • Tutustumme ympissä Euroopan kulttuureihin, elinkeinoihin ja luonnonvaroihin.
  • Jatkamme STEAM-projektin parissa ja harjoittelemme yhdessä joululaulun laulamista ranskaksi! Tiistaina laulamme tästä yhden säkeistön heille Skypessä ranskaksi, he laulavat sen meille suomeksi ja sitten laulamme vielä yhdessä sen englanniksi! Siitä tulee hauskaa!
  • Pääsemme tekemään joulumatkustuksen liikuntasalissa! 5a tulee keskiviikkona kouluun klo 8.30, teillä on silloin koko luokan joulumatkustus.
  • Ja tietysti pääsemme joulun viettoon perjantaina joulutodistusten kanssa!



Muistathan siivota kaappisi ennen lomalle lähtöä? Saatte myös tietää kuinka viime viikon kokeet ovat menneet.


Lisäksi kuvataiteen portfoliot täytyy saada tällä viikolla ajan tasalle, jonka jälkeen voit viedä valmiit työsi kotiin! Urakoimme niiden parissa pitkin viikkoa. Portfolio täytyy ladata heti tänään classroomiin, vaikka se olisi keskeneräinen!


Torstaina koulu päättyy jo 5b-luokan joulumatkustuksen ja 5a-luokan matematiikan jälkeen kello 12:45!


Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille 5ab:n oppilaille ja opettajille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti