sunnuntai 3. marraskuuta 2013

VIIKKO 45

Hyvää marraskuuta ja pyhäinpäivän jälkeistä aikaa kaikille!

Nyt onkin koulumme JUHLAVIIKKO, jolloin järjestäjänä saa olla Saku!

Tiistaina on erikoispäivä, silloin vanhemmat saavat tulla tutustumaan kouluun BACK TO SCHOOL-tapahtuman merkeissä! Tiistain  lukujärjestys on muuttunut!
Oulunsalon taidekoululaisten tekemiä pingviini-origameja
Ykköstunti menee normaalisti. Kakkostunnilla menemme kaikki yläkoululle, missä koko yliopiston rehtori Lauri Lajunen opettaa meille kemiaa. Sitten on kuvista, teemme jättiläisorigameja Valoa Oulu- näyttelyyn. Tässä vanhemmat voivatkin olla meille mukavamna apuna. Nelostunnilla on uskontoa, paitsi SE-oppilaat opiskelevat suomen kieltä. Viides ja kuudes tunti menevät ihan normilukujärjestyksen mukaan.

Keskiviikkona koulu loppuu jo 12.30, koska opettajat osallistuvat yliopiston pedapäivien ohjelmaan, joten Fyke ja uskonto jäävät pois.

Torstaina on muuten normaali lukujärjestys, paitsi että B-ryhmäkin tulee kouluun klo 9.30. Kuvista on vain yksi tunti ja toisen kuviksen tilalla on historiaa.

Perjantaina kaikki tulevat kouluun jo 8.30 ja koulu loppuu jo klo 11.00, joten silloin ehtii olla vain 2,5 oppituntia. Koskelan Normaalikoulu vihitään silloin käyttöönsä, eli harmi vain, oppitunteja ei pidetä. :(
Näin oppilaat pääsevät paljon tavallista aikaisemmin valmistelemaan isänpäiväviikonloppua tai muuten vain omia hommiaan.
Äikässä olisi tarkoitus opetella eri kirjallisuudenlajeja, näytelmää, novellia ja runoutta. Kirjoitan viikkoblogiin lauseita, joissa on epäsuoria kysymyslauseita. Esim. "Oppilaat eivät aina tiedä, miksi koulun lukujärjestykseen tulee niin usein muutoksia."

Matematiikassa opetellaan  vielä suurennoksia ja pienennöksiä, ehkä vähän ympyrääkin.

Historiassa opiskellaan jokilaaksojen korkeakulttuureista. Pääsemme  tutustumaan näiden kulttuurien vanhoihin keksintöihin.

Biologiassa kysellään vähän ilmansuunnista ja eri karttapaikoista. Tarkoitus olisi tutustua myös omaan maanosaamme Eurooppaan.

Uskonnossa harjoitellaan ja kysellään vielä kuvien symboliikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti