sunnuntai 10. marraskuuta 2013

VIIKKO 46

Mitä opit viime viikolla?

Saitko tietää, miksi koulussamme vietettiin juhlaviikkoa? Kerro se myös kaverillesi!

Muistatko Euroopan rajat? Tämän kartan avulla voit harjoitella niitä. Tallenna kuva kameran rullaan. Avaa sitten Keynote tai Adobe ideas. Lataa sen jälkeen kuva , ja kirjoita päälle Euroopan rajat. Euroopan rajoina ovat 5 merta, yksi joki, kaksi vuoristoa ja kaksi salmea. Sinun täytyy osata näyttää ne kartalta! ;) Biologia- maantietoa on tällä viikolla vain yksi tunti; perjantaina, joten siihen asti meillä on hyvää aikaa harjoitella karttatehtäviä.

Tällä viikolla opimme matikassa lisää Geometriaa. Opimme nimeämään ja piirtämään ympyrän osia, kuten kehä, keskipiste, säde, halkaisija. Opimme lisäksi ympyrädiagrammia ja peilausta.

Äidinkielessä kirjoitamme ensin novellia, sitten käsikirjoitusta tulevaan näytelmä- videoprojektiin. :) Lisäksi äidinkielessä kierrämme keskiviikkona niillä runous- novelli- ja diplomikirjapisteillä, joilla emme vielä ole käyneet. Jos runosuonesi virtaa kuin kuohuva koski, kannattaa osallistua hauskaan Runonmaa- kilpailuun!

Historiassa opiskelemme Ikuista Egyptiä.

Kuviksessa aloitamme savityöt. ;)

Tiistaina meillä on kolmos- nelostunneilla kummitunnit. Silloin saamme kummit 1B- luokkalaisista. Toivottavasti meistä kaikista tulee luotettavia ja turvallisia kummeja!

Uskonnossa pohditaan, millaiset mahtavat olla kristityn lukulasit. Muistathan opetella lukemaan symboleja ja kirjoittaa niistä?

FYKE:ssä tutkitaan veden olomuotoja.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti