perjantai 29. toukokuuta 2020

KESÄLOMA! 30.5.2020

Hei kaikki!

Millaisia kesäunelmia sinulla on? Toivottavasti ne toteutuvat!

Nyt harjoitellaan suvivirsi vielä kerran ennen todistustenjakoa pihalla!

Rehtorin puhe


Oppilaskunnan hallituksen kesän toivotus!

Niin se vain vierähti vitosluokka päätöspisteeseensä. Kesäloman jälkeen mikään ei ole enää ennallaan...Onnea kaikille tuleville kuudesluokkalaisille! Jokainen teistä ansaitsisi stipendin ja kunniamaininnan selviytymisestä ja sinnikkyydestä, kasvamisesta ja kehittymisestä oppijana ja ihmisenä! Hurraa!
Aivan erityismaininta kiitosten kera tulee vielä seuraaville oppilaille: 


Viidennen luokan stipendin saivat tällä kertaa Luukas ja  Samuel kiitokseksi positiivisesta ja innokkaasta asenteesta koulutyöhön sekä vastuun ottamisesta omasta oppimisesta. 


Ville-kunniamaininnat saivat Iisa, Jiaqi ja Matias A. aivan huipusta ahkeruudesta ja tarkkuudesta Villessä! Onneksi olkoon!







Kenguru-kilpailussa aivan täydet pisteet 105/105 saivat June ja Sanni, loistavaa! Koska Otto, Ava ja Iisa saivat myös lähes täydet pisteet, saavat hekin pienen tunnustuspalkinnon.
Englannin etäopiskelussa erityistä kiitosta aktiivisuudest saa Samuel. Anne mainitsee myös Ainon ja Sannin olleen aktiivisia englannin etäopetuksessa.

Koko vuosi on mennyt hienosti, moni teistä on parantanut oppimis, kaveruus ja elämäntaitojaan, ja oppiminen jatkuu yhä vai.
Peltokorte, kuvattu 29.5. Kaijonrannassa, V.K.

Kesällä on mitä mainioin mahdollisuus kehittää omia lajintuntemustaitojemme! Siksi saattekin kesäisen digikasviotehtävän, johon ohjeet löytyvät classroomista. Kun löydät kasvin,  joka kuuluu kasvilistaamme, ota vain kuva siitä ja merkitse kasvupaikkatiedot muistiin. Digikasvio kerätään Classroomiin, ja sillä aloitamme syksyn ensimmäisen ympin projektin. 





Lajintuntemukseen saat apua täältä ja täältä. Mukavia luontoretkiä sinulle!


Toivotaan oikein ihanaa kesää, lepoa ja iloa ja kaikkea hyvää! Toivotamme onnea ja menestystä Marille tuleviin haasteisiin!







IHANAA KESÄÄ KAIKILLE!
NYT NAUTITAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti