sunnuntai 24. toukokuuta 2020

VIIKKO 22

VIIKKO 22
 
Viikonloppuna meitä kyllä hellittiin aivan ihanilla säillä! Joko teillä tehtiin kasvimaita tai loikoiltiin riippukeinussa? Vai kävitkö ehkä luontoretkellä lintuja katselemassa? Silmujen saattoi ihan nähdä aukeilevan puissa!

Nyt on aika viritellä suvivirsi juhlakuntoon, sillä lauantaina on päättäjäispäivä! Viidennen luokan viimeinen kouluviikko on alkanut. Tämä kouluvuosi tulee erikoisuudessaan jäämään varmasti mieleemme korona-keväänä. Onneksi meille on jäänyt monia muitakin ihania muistoja tältä yhteiseltä vitosluokaltamme. Onkohan koskaan ollut näin haikeaa mieltä kesäloman alkaessa? 

Täällä viikolla on paljon erilaisia asioita, joita pitää muistaa! 
Maanantaina ja tiistaina meillä on ihan normaalit lähikoulupäivät, jolloin koulua  on 9.30-14.15. Tiistaina pitäisi tuoda kaikki kierrätettävät koulukirjat kouluun, sillä ne kerätään seuraaville vitosluokkalaisille.  
                    Äidinkieli: Kuiske 5 Lukutaito, ei taitojen vihkoa
                    Historia :Ritari 5
                    Ympäristöoppi:LuontoOn  5 oppikirja , ei taitojen vihkoa
                    Yhteiskuntaoppi: Vaikuttaja  2
                    Uskonto: Aarre 5
                    Englanti: Oppikirja, ei tehtäväkirjaa
                    Saksa: Oppikirja: ei tehtäväkirjaa
                    Ranska: Oppikirja, ei tehtäväkirjaa.



Keskiviikkona teemme pyöräretken Ainolan puistoon, ja silloin tulemme kouluun jo klo 8.45, jollei sada.  Huolehdithan siis pyöräsi pyöräilykuntoon,  kypärän ja säänmukaiset varusteet  mukaan. Palaamme koululle lounaalle, mutta voit ottaa pikkuisen rahaa mukaan, jos sattuisi, että Ainolan kioski on jo avattu. 



Torstaina  ja perjantaina koulua on 9.30-12.15. Torstaina katsomme  äidinkielen kokonaisteokseen liittyvän Wonder-elokuvan, ja silloin voit ottaa itsellesi pientä naposteltavaa kouluun. (Nyt emme voi pitää koronarajoitusten takia nyyttikestejä.) 
Perjantaina siivoamme koulua ja laitamme luokan kesäkuntoon. Jokaisen pitää siivota oma lokero ja tyhjentää se kokonaan monisteista, vihkoista ja työkirjoista. Sinne saa jäädä vain iPad-laatikko, kynä, kumi, terotin, liima, sakset, vahavärit, vesivärit, sivellin, virsikirja ja matematiikkavälineitä. Tarkistakaa pareittain toistenne siivoukset!
PErjantaina myös katsotaan, että kaikki Qridin tehtävälistan urakat on tehty, että

Lauantaina meidän ryhmillämme on koulua vain 10-10.30. Silloin jaetaan todistukset, kuunnellaan rehtorin puhe ja lauletaan suvivirsi. 

Sitten kirmaisemmekin kaikki kesälomille!Nautitaan sitä ennen vielä yhdessäolosta ja toistemme näkemisestä iloisin mielin! 

Muista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti