sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

VIIKKO 14

HEI KAIKILLE!

Uskomatonta: Keskiviikkona kylvetyt kesämalvikit ovat jo näin pitkällä!
Nyt alkaakin jo kolmas etäopiskeluviikkomme! Toivottavasti tällä viikolla kaikki on jo selkeämpää ja alkaa sujua rutiinilla. Meille opettajillekaan kaikki ei ole  yksinkertaista, mutta yritämme parhaamme, että saisimme opiskelun puitteet sujumaan ja että teistä kaikista kehittyisi taitavia oppijoita. 

Olet jo oppinut, että et ole lomalla! Olet nyt oppimassa ja tekemässä töitä etänä koulun ulkopuolella. Onneksi oppiminen ei ole paikkaan sidottua. Oppiminen vaatii kuitenkin omaa aktiivista työtä. Sinun tulee ottaa vastuuta omasta oppimisestasi, että hommat tulevat tehtyä sovitusti. Tee itsellesi opiskeluaikataulu ja noudata sitä.  Opiskelutekniikat korostuvat itsenäisemmin opiskeltaessa, katso täältä lisävinkkejä: www.bit.ly/opiskeluvinkkejä

Koulutyö alkaa yleensä aina klo 9.00, eli silloin olet jo valmiina iPadin ääressä koulutarvikkeet mukanasi. Koulua kestää 9-14, ja tällä viikolla ovat lisänä vapaaehtoiset valinnaisen ranskan ja salaisen koodin tehtävät sekä uskontoa torstaina. Tehtävät  palautetaan aina classroomiin ja joka päivä käymme tekemässä päivittäisen arvioinnin Qridiin. 

OHESSA näkyvät kaikki ne asiat, mitä kautta pidämme etäopiskelua yllä. kaikki palvelut, joita käytämme, noudattavat eurooppalaisen tietoturvan vaatimuksia. 


Kaikki sivut ovat meille ennestään tuttuja. Olet saanut koulusta työvälineeksi iPadin, käytä sitä ja ola kirjautuneena omalle toimialueellemme norssi.fi-tunnuksillasi. Näin varmistamme, että kaikki toimii oikein. 

Tänään koko koulu osallistuu Oulun yhteiseen musiikkituntiin klo 10!

Kaikki eivät osaa vielä palauttaa töitään Classroomiin tai käydä päivittäin qridissä tekemässä arviointeja. Heille on tästä erikseen neuvontaa klo 13.00 livessä. 

Tällä viikolla meillä on yhteistoiminnallista opiskelua siten, että käytte päivittäin pienissä ryhmissä läpi esim. ympärsitöopin tehtävät ja tarkastatte, että kaikki ryhmässä osaavat palauttaa oikeaan paikkaan jne. Näissä ryhmissä myös varmistetaan, että kaikki ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tätä varten A-luokkalaiset kokeilevat tänään näitä yhteistoimintameettejä klo 11.30. Jos se toimii, luodaan samanlaiset meetit b-luokalle. 
tämä kuva saattoi olla kevään viimeisestä päivänavauksesta....

Matematiikassa meillä on torstaina koe kerto- ja jakolaskusta sekä laskujärjestyksestä. Sen takia meillä on joka päiv'ä lyhyt opetustuokipo matematioikasta. Katsotaan tänään, miten se onnistuu yhdessä molemmille luokille. 
Oletko käynyt bongailemassa nalleja ikkunoissa?
Minäkin yritin laittaa nallen ikkunaan, mutta jotain meni pieleen...
Muissa oppiaineissa etenemme kappale kerrallaan opettajien antamien ohjeiden mukaan.Tsemppiä, voimia ja iloa! Kokeillaan ainakin aamutapaamisissa laittaa naamat alkunimenhuudossa näkyviin! Ihanan keväisiksi ovat päivät muuttuneet. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti