sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

VIIKKO 15

Tervehdys kaikille!

Nyt alkaakin jo  hiljainen viikko. Tällä viikolla on pääsiäinen, ja lomalle pääsemme jo kiirastorstaina! Nyt varmasti jaksamme ponnistella ja ahkeroida kolme päivää, niin saamme kokonaista viisi päivää pääsiäislomaa!

Tämähän alkaa jo sujua, tämä etäkoulu! Varmasti ottaa koville, mutta yritetään löytää asioista valoisat puolet. Jospa jaksaisimme huolehtia "eristäytymisestä", käsihygieniasta ja kaikesta, millä voimme estää taudin leviämisen, niin meillä on toiveita päästä tänä keväänä vielä oikeaan kouluun. 

Mukavasti kaikki ovat aamuisin jaksaneet tulla etäkouluun tasan yhdeksältä tervehdykselle. Samoin suurin osa osaa jo palauttaa tehtävänsä. Opettajia helpottaa niin paljon, jos työsi on pyytämättä oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Hienosti osaatte myös auttaa toinen toisianne. Pienemmät Meet-ryhmät mahdollistavatkin hienosti läksyjen tarkastuksen ja yhteisopiskelun näin karanteeniaikaan. 

Tällä viikolla on tiistaina matematiikassa Ville-koe kerto- ja jakolaskusta sekä laskujärjestyksestä. Käy kertaamassa nyt Villessä! Jos sinusta tuntuu, että et ole näitä asioita oppinut, niin yritetään järjestää tänään vielä tukitunti!

Äidinkielessä saatte muuten ehdottaa uutta yhteislukukirjaa. Muista myös itse lukea päivittäin. 
Ympissä opiskelemme elintarvikekemiaa. Jess! 

Oikein mukavaa hiljaista viikkoa ja sen jälkeen Hyvää pääsiäistä kaikille!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti