sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

VIIKKO 18

Kevät keikkuen tulevi...

Hei kaikille! Tervetuloa aloittamaan seitsemäs etäkouluviikkomme. Kevät on ollut harvinaisen etuajassa, koskaan aikaisemmin eivät sinivuokot, lumikellot ja krookukset ole huhtikuussa vielä nuppujaan aukaisseet. Eilen iltakävelyllämme näimme leskenlehtiäkin! Ilma on silti ollut hyytävän kylmää, luntakin on sadellut. 

Tällä viikolla harjottelijamme ovat suunnitelleet kaikki äidinkielen, ympäristöopin, matematiikan ja käsityön tunnit. He myös pitävät ainakin osan live-tunneistamme meetissä. Jess!
Sovitaanko, että asetat tavoitteeksesi tulla jokaiseen meetiin hyvissä ajoin ja teet kaikki palautettavat tehtävät ajoissa. 




Tällä viikolla on koulua vain neljä päivää, koska perjantaina alkaa toukokuu, silloin on vappu.  Siksi  maanantaista torstaihin joka päivä meillä on  ainakin  äidinkieltä, ympäristöoppia ja matematiikkaa. 

Matematiikassa opitaan murtolukujen kerto- ja jakolaskua, äidinkielessä alamme elämänkertureiksi ja saamme vinkkauksia lukemiseen ja ympissä aloitamme odotetun "ihminen"-jakson. 

Tiistaina järjestetään maailman suurin vanhempainilta klo 18.00. Sinne voi kirjautua täältä.

Muistathan käydä joka päivä arvioimassa omaa työskentelyäsi qridissä! 


Vappuvihje: Voit tehdä kivan pikku vappuhuiskan vaikka servetistä. Leikkaa  taitoksessaan oleva servetti ulkosyrjästä alkaen hapsuiksi koko matkan leveydeltä, mutta älä leikkaa ihan päähän asti, vaan että hapsujen päähän jää n. 2 cm leikkaamatta servetin taitoskohdasta., ks. vasemmanpuoleinen kuva.

Levitä sitten liimaa hapsujen päihin leikkaamattomalle alueelle ja kieritä sitten servetti liimapinnasta kepin ympärille. Vinkki on alakoulun aarreaitasta.

Hauskaa vappua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti